Tukijat

Joukkueemme mukana ovat touhuamassa kaudella 2014-2015 seuraavat yritykset:

Turun Osuuskauppa
Turun Osuuskauppa on asiakasomistajien omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Asiakasomistajia TOK:lla on jo yli 129 000. Alueosuuskauppana TOK huolehtii koko toimialueensa palvelujen jatkuvasta kehittämisestä. TOK toimii yrittäjänä market-, tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemiskaupassa.

Neste Oil
Neste Oil on korkealaatuisiin puhtaamman liikenteen polttoaineisiin keskittyvä jalostus- ja markkinointiyhtiö, joka valmistaa kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita. Yhtiö on myös maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja.

Urheilutukku
Oy J.E. Bagarnäs Ab (URHEILUTUKKU.fi) on suomalainen urheiluasujen ja –varusteiden maahantuoja ja jällenmyyjä Turussa, joka on toiminut alalla vuodesta 1992 lähtien.

LSAB Suomi Oy
LSAB on työkalujen toimittaja, joka tarjoaa koko puu- ja metalliteollisuudelle työkaluratkaisuja ja niihin liittyvää teroituspalvelua markkinoiden kattavimman reittiautopalvelun kautta.

Cramer Oy
Laadukkaimmat urheiluvammojen hoitoon liittyvät tuotteet henkilökohtaisella palvelulla.

SW-Energia Oy
Yritys tuo markkinoille tuotteita jotka helpottavat elämääsi mökillä, veneessä ja matkailuvaunussa / – autossa. Avullamme teet käyttösähkösi itse! Riippumattomana valtakunnan verkosta.

Nordic Sawmill Support Oy
Valmistamme ja huollamme itse vannesahanterät – muut tuotteet hankimme asiakkaillemme luotettavilta eurooppalaisilta toimittajilta. Yhteistyömme kahden ruotsalaisen pyöröterävalmistajan kanssa on jatkunut jo vuosikymmeniä. Vakiintuneet toimittajasuhteet takaavat myös asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja laadukkaan tuotteen.

Turun Messukeskus
Turun Messu- ja Kongressikeskus on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilitoimisto Resoma Oy
Tilitoimisto Resoma Oy tarjoaa ammattitaitoista tilitoimistopalvelua 20 vuoden kokemuksella. Vahvuutemme ovat modernit ja joustavat sähköiset kirjanpito-ohjelmat. Räätälöimme asiakkaalle sopivat palvelumuodot.

YIT
YIT on edelläkävijä rakennusalalla. YIT luo houkuttelevampaa ja kestävämpää kaupunkiympäristöä rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. YIT:llä on yli 100 vuoden kokemus ja vahva markkina-asema: se on Suomen suurin asuntojen rakentaja ja Venäjällä suurin ulkomainen asuntorakentaja. YIT on myös Suomen suurimpia toimitila- ja infrarakentajia.

Opteam
Opteam on työelämää vastuullisesti uudistava rekrytoinnin ammattilainen ja muuttuvan työelämän asiantuntija. Valttejamme on vahva toimialaosaaminen sekä innovatiivinen ja innostava tapa toimia. Olemme paikallisesti toimiva valtakunnallinen ketju. Suomen lisäksi meillä on vankka jalansija Puolassa, Slovakiassa ja Filippiineillä.

Nisupaakarit
Perinteit kunnioittae aitto, oikkia ruisleippä eli kyrssä ja tietty muitaki herkkui.

Benders Oy
Benders on perheyhtiö joka on valmistanut kauniita betonisia tiilikattoja kohta 50 vuotta. Olemme markkinajohtaja Ruotsissa. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1999. Sopivuus, lujuus ja pakkasenkesto ovat meille selkeitä tuote-ominaisuuksia.

Plan4IT
Tarjoamme kokeneita ammattilaisia tietotekniikan asennuksiin, ylläpitotehtäviin ja projekteihin. Myymme ja asennamme alan johtavien ICT valmistajien tuotteita. Kehitämme tuotteistettuja ratkaisuja, jotka tekevät IT ylläpidosta helppoa ja kustannuksista ennustettavia.

Säkylän Suunnittelupalvelu Oy

Yritys keskittyy koneiden ja laitteiden suunnitteluun.

Condite Oy
Vuonna 1969 perustettu Condite on yksi Suomen johtavista leipomo- ja elintarviketeollisuuden raaka-aineiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Asiantuntijuus, rehti kauppatapa, motivoitunut henkilökunta sekä laatu- ja ympäristökriteereiden huomioiminen ovat meille tärkeitä. Toiminta-alueemme ja toimittajaverkostomme kattaa kaikki maailman mantereet. Päivittäin lähes jokainen suomalainen nauttii maahantuomaamme raaka-ainetta jonkin lopputuotteen muodossa.